Umbraco CMS

Gratis og yderst brugervenligt CMS med over 110.000 installationer på verdensplan

 

Om Umbraco CMS

Umbraco er et danskudviklet open-source CMS der er baseret på ASP.NET. Det har opnået enorm succes ude i verden med pt over 110.000 installationer.

Dette CMS er en drøm at arbejde med både som designer og programmør, men vigtigst af alt også som den slutbruger der ender med at skulle holde sin side opdateret.

Læs mere om Umbraco på umbraco.com

Gratis - sådan da!

En installation af Umbraco koster ingenting. Dermed er der kun omkostninger til det der alligevel ikke kan undgås, nemlig design og programmering.

Dette er en af årsagerne til at Umbraco er blevet så stort som det er. Konkurrerende systemer koster ofte 3-5000 inden man overhovedet er i gang.

Brugervenligheden er i top

Som bruger af Umbraco bliver du kun præsenteret for det nødvendige. Visse andre systemer er bygget fra bunden med så meget funktionalitet at alle skal tilgodeses i enhver situation. Dvs at de ser rigtigt mange felter og knapper som for dem er uvedkommende, men man alligevel ser og skal tage stilling til. I Umbraco bygges det op så det er 100% tilpasset sidens behov.

 

Hvad med søgemaskineoptimering?

Intet problem. Umbraco overholder og muliggør alt hvad der teknisk skal til for at lave god søgemaskineoptimering.

Ingen licens - kun webhotel

Da Umbraco som sagt ikke koster noget tages der heller ikke månedlige licensomkostninger som ved en del andre selvudviklede systemer hvor udviklingstiden skal tjenes hjem igen. Web- og mailhotel koster kun kr. 50,- ekskl. moms hos Unero.

Hvad med moduler?

Det samme gælder hvad andre systemer kalder for moduler. Her er der heller ingen omkosntninger som det ses ved andre mere standardiserede systemer hvor udviklerne laver fx et nyhedsmodul, og tager fx 25,- om måneden for at benytte det. Det hele ligger i Umbraco i udviklingsomkostningerne, og er i kraft af fleksibiliteten ganske små.